Når ting har en årsag

I nat har været hundekold – har ikke sovet ret meget, da det har været noget af en øvelse, at der ikke slap kold luft ind under dynen. Jeg tænkte (med reference til de kommende varmegrader), at det nok bare ikke var fyringssæson i Rumænien endnu. Efter morgenmaden (som vil efterlade evige minder i for min mave) passerer jeg receptionen og en ung mand (formentlig Mr. Flavius) giver mig 2 fjernbetjeninger, en til TV’et (den kunne jeg ikke finde i går) og en til AIRCONDITIONERINGEN …….. så der var en årsag til jeg frøs ;-)

Nå, never mind, aldrig mynte (ja ja, jeg ved den var dårlig.

Jeg havde en rigtig dejlig samtale med familien i går på Facetime – jeg har aldrig set meningen med det produkt, men I såvel Ukraine som her giver det rigtig god mening for mig.

Lidt generelle updates:


Min lille skriveplads, det er her jeg sidder og blogger til Danmark – iPad og mactastatur fungerer fantastisk – jeg bruger blogpress op i mod min blog på wordpress.com. Simpelt, let og funktionelt ;-)


Floden Timis i går aftes på vej ud af udforske – manden i vandet sidder stort set i midten af floden.


En mindre gade i Lugoj, bemærk lige hunden! Vi havde et mindre stand-off, men jeg skulle forbi og der var kun den ene, så mit rationale var, at skulle der blive problemer, så måtte sikkerhedsstøvlerne tale, men det blev heldigvis ikke nødvendigt. Havde jeg glemt min hundeskræmmer på hotellet, ja det havde jeg – ligger den i min lomme nu, ja det gør den!!


Som I kan se, er arkitekturen meget meget forskellig og den nyere arkitektur er ikke nødvendigvis i bedre stand end den gamle ………..

Dagen i dag byder på 8 timers tur med Mr Stefan – dog skal vi lige fikse et telekort til mig først. I aften kommer RP92 og først derefter kender jeg planen for resten af ugen.

Mr. Stefan og jeg skal ud og besøge landsbyerne omkring Lugoj og han skulle også gerne have talt med en ven fra Timisoara om særlige fotosteder i omegnen af Lugoj, så det skal nok blive en indholdsrig dag.

Solen er langsomt ved, at komme så højt på himlen at det ser godt ud – kl 7 i morges var her bullersort, så det bliver rart at få lidt solvarme ;-)

Pe curänd – The Dane signing out!

Location:Lugoj,Rumænien

Posted on 15. oktober 2012, in OnTour and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: