Står alt stille eller går det så stærk, at det blotte øje ikke kan se det?

Buna!

Jeg forsøger at lære rumænsk – umiddelbart går indlæringen af ord ok, men jeg kan dælme ikke huske dem – hvis jeg bliver præsenteret for 4/5 billeder af ting (valgt mellem 30-40 mulige), så kan jeg godt finde det rigtige billede, hvis man siger det tingen hedder fx strand, skib, kaffekop. Men skal jeg bare sige “Strand”, så er jeg spejlblank – nå, det går jo nok og skulle det være helt sort, så må jeg entrere med en tolk dernede ;-)

Her fristes jeg til at sige: Hey læser, bemærker du lige her nogle forskelle i forhold til Tour2011?? Manden er begyndt ikke, at tage bekymringerne på forskud!!! Seeeejt ;-)   Well, det er så heller ikke helt sandt, men jeg bliver bedre og bedre til det.

Hvad sker der for tiden?

Jeg har været lidt besværet den sidste uges tid, idet jeg kom i klemme mellem et stykke kogt kylling og en saks, det har betydet, at jeg ikke har kunne skrive nogle dage og dermed været sat lidt på hold ift mine udadvendte aktiviteter. Det er nu historie og jeg kan komme videre i processen.

Jeg er i dialog med forskellige potetielle samarbejdspartnere, som har deres virke i Rumænien. Jeg er meget imponeret over den måde de har taget imod mig og hvor meget de allerede fra starten har kastet sig ind i dialogen – tak for det, I ved hvem I er. Når jeg ikke allerede nu melder ud hvem jeg taler med, så hander det mest om, at jeg gerne vil have nogle konkrete aftaler på plads med en eller flere af disse. Jeg mangler forsat, at komme i dialog med nogle interesseorganisationer, få fundet sponsorer samt skabt lidt opmærksomhed hos pressen.

Mentalt skriver jeg på en pressehistorie, som gerne skulle ramme redaktionerne indenfor en uges tid eller 1½. Simultant med dette arbejder jeg naturligvis hele tiden på PR-siden for både dette projekt, men også for forsat, at komme ud og holde en masse foredrag om Ukraine-turen. Jeg overvejede faktisk i nyere tid, at prøve at lave et mindmap over, hvad jeg egentlig har gang i for tiden, men fandt ud af, at jeg nok ikke helt ville kunne overskue det når det skulle indeholde: Mit arbejde, Familieaktiviteterne, Foredragsaktiviteterne, Fotoaktiviteterne, Dette projekt, PR-Aktiviteterne samt et par formandsskaber ;-)

Sidespor: Jeg havde en sjov oplevelse i nyere tid – jeg var ude til noget produktinformation og støder på en IT-Konsulent (FW), som udførte nogle opgaver for mig for 10 år siden. Foredragsmæssigt er min hjerne på dette tidspunkt gået på sommerferie og Chernobyl samt omegn er ikke særligt fremherskende i mine tanker. Vi falder i snak og ender bl.a. med at tale om at fotografere og ganske naturligt kommer jeg ind på Mures2012, for det er jo dér min hjerne knokler for tiden. Lige så naturligt spørger FW hvordan jeg har fået ideen til, at ville til Rumænien og jeg fortæller den korte udgave om, hvordan det hele startede med et pariserhjul for 10-15 år siden og svuuuush, så er jeg tilbage i Ukraine, i Chernoby, Pervomaysk og Pripyat ……. the odessa highway experience racer igennem mine tanker og pulsen er på 200! Den hjerne der fordragsmæssigt var på standby for 10 sekunder siden er nu SÅ KLAR til, at holde foredrag og vise billeder – er det ikke fascinerende, som man kan gå fra 0 til 200 på få sekunder – det er en superfed følelse!

Nå, tilbage til hovedsporet ;-)

Mit almindelige arbejde trækker nogle pæne veksler for tiden, så man er mere end almindelig brugt når man lander i hjemmet og derfor kan det enkelte gange være lidt tungt, at fremgrave kreativiteten og tænke tour-tanker, men jeg er fortrøstningsfuld og jeg kommer da også langsomt fremad. Jeg prøver i øjeblikket på, at skabe et kort over de byer jeg gerne vil besøge indeholdende hvad jeg skal se/tage billeder af/have af informationer/hvem er kan hjælpe mig det pågældende sted. Dette kort skulle gerne ende op med, at give mig den samlede tour inkl hvor jeg er hvornår og sammen med hvem.

Jeg forsøger i øjeblikket også, at finde ud af hvordan jeg kan få internet-dækning på hele turen fra Danmark og retur til en rimelig penge – jeg planlægger forsat med, at jeg også denne gang skal liveblogge under turen og udvider denne gang måske også med videoblogging (vlogge). Udstyrsmæssigt er jeg rimeligt på plads, skal dog lige have fundet ud af om strømstik mv passer – men det haster ikke.

Hvad har jeg så glemt? Pas! Tror egentlig bare jeg trængte til, at fortælle lidt om hvad der sker for tiden og det gjorde jeg så ;-)

Jeg har brugt og kommer sikkert også til, at bruge referencen fra 8 Mile nogle gange, så her er et link så I kan få et feel af, hvad det handler om:

http://www.youtube.com/watch?v=F2hiFbuQ-Qw

Moralen i historien er: Fortæl folk “det hele” om alle dine ømme punkter (naturligvis på en “positiv og konstruktiv” måde, så det ikke bare er nederen med neder på) og ingen kan herefter bruge disse imod dig, fordi de er alment kendte og det er præcis dét jeg gerne vil advokere for: Lad os tale åbent om de svære ting, ham/hende der står ved siden af er heller ikke super(wo)man.

Take care out there, vi ses før du tror det ;-)

Posted on 29. juni 2012, in Planlægningsfasen and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: