T minus 1

Det er dagen før den store dag og der sker en masse, såvel i tankerne som fysisk. Der er ingen tvivl, rejsefeberen er i gang ;-) Jeg vil i løbet af dagen fortælle lidt om hvad der sker – nogle gange meget, andre gange småt (og måske for lidt til reelt at tale om ;-), men historisk giver det mig et indblik i min egen proces og for nogen kan det måske også være sjovt at følge med i ;-)

I går gik jeg hele dagen i mine nye sko og i dag står den på mine nye støvler hele dagen, så jeg kan vænne mig til dem og finde ud af, hvilket par der skal med til Rumænien. Ud over det valgte par, så ender jeg nok også op med, at tage mine lette klatresko med fra Ukraine-turen.

13:00

Var på Apoteket for, at få afklaret mit lille pillepas-problem – i går fandt jeg ud af, at man skal have pillepas, når man rejser med visse typer medicin – og det vidste sig, at sålænge jeg beholder pillerne i deres originalemballage og ikke “pakker til dage” så er det intet problem. Til gengæld skulle jeg udskifte mine kodymagnyler med Treo, da kody’er står på den store forbudte farlige liste ……….

13:15

Smuttede lige forbi Biblioteket og fik taget en samlet fotokopi af mit pas, kørekort, begge sygesikringsbevis samt mit rejseforsikringsbevis – det var påkrævet i Ukraine, at man havde en farvefotokopi af ens pas på sig og det grundlæggende er det jo faktisk en rigtig god ide, hvis der skulle se noget. 1 kopi vil ligge på hotellet og 1 kopi vil jeg have på mig. Jeg ved godt, at jeg ikke skal ud og vade alene i regnskoven i 4 måneder, men når man har det som jeg, så vil man heller ikke “risikere noget”, i forvejen er turen én stor chance, så det handler også lidt om, at gøre nogle tryghedsskabende ting ……….. mmmmm, ved godt det lyder overdrevet, men jeg er dybt irrationel på det punkt – det er med garanti en erhvervsskade ;-)

13:30

Er i lufthavnen og checke ind. Ja, selvfølgelig er der et symbol der kan misforståes, så jeg ender op med, at checke både min håndbagage og min kuffert ind – damn – nå, over til den rare checkin-dame, hun kan klare problemet for mig. Lige den del af festen er jeg faktisk blevet rimelig god til, så længe det er på dansk ;-)

15.00

Dagens vejrcheck – ja, jeg ved godt, at jeg kan virke manisk ift vejret, men der er ingen grund til, at tage de vandtætte støvler med, hvis det ikke regner og ingen grund til, at tage badebukser med hvis det bliver snestorm. Status er lige nu:

Vejret i Lugoj – Kilde: AccuWeather

Vejret i Kastrup – Kilde: AccuWeather

Og ja, det er da ikke hedebølge og strålende sol konstant – så jeg tager nok de vandtætte støvler med – men i forhold til det danske vejr, så er det fantastisk. Det skal dog lige siges, at de vandtætte støvler (det lyder så voldsomt) faktisk er superlette og isolerende både i forhold til kulde og varme.

15:15

Er gået igang med pakningen – det ville godt nok være lettere (på alle måder), hvis man ikke var så “Praktisk Gris”-agtig ;-)

17:30

Fotogrejet og div håndbagage vejer 8kg – hvor ville det dog have været dejligt, hvis fotogrejet kunne være røget i kufferten, men jeg tør ikke ;-)

18:30

Så er det meste pakket, der mangler kun et kontrolvejning og nogle småting ;-)

19:15

Ja, så er der rimelig styr på det hele og blot tilbage, at nyde en lørdag aften med familien!

 

Vi høres ved i morgen

Posted on 13. oktober 2012, in Planlægningsfasen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: