Airborne @ 10km

“So far so good” som de siger på Svensk ;-) Sidder i flyet og har fået lidt at spise – Brødrene Price kunne sikkert have lavet den samme sandwich som et eksperiment (og så havde det sikkert været glimrende), men som besluttet produkt fungerer det ikke. Og hvad fik han så at spise: Jo, en halv klapsammensandwich af toastbrød med noget ubestemmeligt makrel-rødt fyld ;-)

Well, den opfyldte formålet og fik maven i ro ;-)

Kender I ikke det, at man nogle gange godt kunne få lyst til, at fortælle folk en lille historie om det virkelige liv, men man lader være fordi det ikke er “konflikten” værd?!

Jeg laver jo som regel mit grundarbejde og tænker en smule over ting – ja ja, ok, jeg tænker meget over ting og sikkert også for meget – men jeg checker fx døgnet før jeg skal afsted, så får jeg min bagageseddel, skal ikke stå så længe i kø fordi jeg kan anvende dropoff næste dag OG jeg får mulighed for at vælge hvor JEG gerne vil sidde dvs jeg gør noget forarbejde for, at få verden som jeg bedst kan lide den.

Derfor er det også mere end gennemsnitligt træls, når man så border flyet, kommer ned til den plads man har VALGT og der så sidder nogle andre der, der guddødemig har den”frækhed” at spørge, om jeg ikke kan sidde på en af deres pladser i stedet, “så vi kan sidde sammen” ……. jo jo, bevares, jeg vil da gerne være fleksibel, men hør nu lige her lille skat, måske skulle DU bare have gjort DIT forarbejde og tænkt: “Hmmmm, jeg vil gerne sidde sammen med Gurkemeje og Birthe-Dorthe, så måske skulle vi vælge sæder ved siden af hinanden!!!” – fair nok, jeg overlever fint med et aisle-seat på turen til Wien, men det er sq noget crap, at andres procedurelle slaphed giver “udfordringer” for mig. Nej, jeg går på ingen måde i små sko, jeg bliver altid småirriteret, når andres handlinger har en negativ konsekvens for mig – fint nok, at folk gerne vil tisse i bukserne, men gør det på dit eget sæde!!! Ingen sammenhæng, bare et dårligt billede ;-)

For mig at se er det bare endnu et eksempel på samfundets stigende mig-mig-kultur – mange er så selvfikserede og har som udgangspunkt, at alle andre så bare retter ind.

Nu sidder du måske og tænker: “Fint nok sømand, men hvorfor administrerede du hende så ikke bare en AmagerSkalle?”, fordi sådan er jeg bare ikke – har jeg så mistet retten til at brokke mig? Jo, lidt har jeg nok og derfor adresserer jeg også bare emnet “Den generelle samfundsdrejning” og reelt har jeg jo accepteret, at det er ok at sidde på et andet sæde ;-)

Vi er ved, at aproache Wien og turen er gået som de fleste flyture går – op i flyet, pakke håndbagage væk, sætte sig ned, høre sikkerhedstingen på 27 sprog og lokaldialekter, få lidt forplejning og så bare smooth sailing accros europe ;-)

Eneste jeg savner (altså bortset fra Familien, naturligvis) er, at Austrian havde WIFI på deres fly – Se, dét havde været helt vildt sejt, at kunne blogge live herfra. Meeeeeeen, det er nok meget godt at man ikke er online altid.

Location:Abflugstraße,Schwechat,Østrig

Posted on 14. oktober 2012, in OnTour and tagged , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: